Powered By Blogger

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 11ης ΜΑΗ!

   Οι δυνάμεις καταστολής του κράτους και του κεφαλαίου, χωρίς λόγο και αιτία, επιτέθηκαν στην πορεία και χτύπησαν ανελέητα τους διαδηλωτές. Ο απολογισμός της επίθεσης αυτής ήταν 67 τραυματίες στο ΚΑΤ, 10 στον Ευαγγελισμό και 20 στο Γεν. Κρατικό Νίκαιας. Οι γιατροί από το Γ.Κ.Νίκαιας αναφέρουν ότι οι 10 από τους 20 τραυματίες είχαν τραύματα από χτυπήματα στο κεφάλι. Επιπροσθέτως, είχαμε 30 προσαγωγές και 12 συλλήψεις. 
   Ανάμεσα στους τραυματίες ήταν και ο Γιάννης Κ., που νοσηλεύεται στο Γ.Κ.Νίκαιας «σε βαριά, προθανάτιο κατάσταση, με ανισοκορία και τεράστιο επισκληρίδιο αιμάτωμα», όπως αναφάρει η ανακοίνωση της ΕΙΝΑΙΠ. Χειρουργήθηκε και μεταφέρθηκε στην εντατική, όπου εκεί δίνει μάχη για τη ζωή. 
   Είναι σαφες πια ότι ενοχλούν οι μαζικές κινητοποιήσεις τον κρατικό μηχανισμό και ό,τι αυτός συνεπάγεται. Είναι σαφές, πως όσο περισσότερος κόσμος αντιλαμβάνεται την κατάσταση και κατεβαίνει στο δρόμο, άλλο τόσο πανικοβάλονται οι υψηλά υφιστάμενοι της χώρας και βάζουν τα σκυλιά τους να καταστείλουν τους αγώνες, όπως στην τελευταία απεργία. Έτσι φοβίζουν το κόσμο και κάθεται σπίτι του, με αυτό το τρόπο σπέρνουν το τρόμο στο λαό και ουσιαστικά διώχνουν τους ανθρώπους από τις πορείες. «Ελλάς Ελλήνων χριστιανών, μπάτσων, παπάδων και αστών...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου