Powered By Blogger

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 2011 Η ΑΕΚ!!!


   Ένα πρωτάθλημα που φάνταζε χαμένο, καθώς δεκαπέντε δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα η ΑΕΚ βρισκόταν πίσω στο σκορ 22-21 και χρειαζόταν μονάχα νίκη για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Τελικό αποτέλεσμα; 22-23!!! Δε θα αναλύσουμε πως διαμορφώθηκε, όσοι το είδαμε καταλαβαίνουμε. Σημασία έχει αυτός ο τίτλος, το πρώτο πρωτάθλημα στη σύντομη ιστορία του τμήματος χάντμπολ και μάλιστα με ιστορική ανατροπή στη φλεγόμενη Μίκρα! 
   Δε θα ασχοληθώ με τα αγωνιστικά, δεν ξέρω και πολλά από χάντμπολ, αλλά δε γίνεται να μην ασχοληθείς με αυτή την ομάδα, η οποία με απλήρωτους παίχτες, χωρίς κόσμο σε όλο το πρωτάθλημα, χάρη στους μαλάκες που κάναν τα επεισόδια στο περυσινό Final 4 της Λαμίας, κατάφερε να κατακτήσει ένα καρυδάτο πρωτάθλημα μπροστά στα μάτια των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι φώναζαν: «Σήκωσέ το, το τιμημένο!!!», ακόμα και μετά την ισοφάριση. Αλλά η προσωποποίηση της «ΨΥΧΑΡΑΣ», Χριστόφορος Μπακαούκας, είχε άλλη άποψη, την οποία έκανε φανερή με το γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο...
   Απολογισμός για φέτος; Πορεία στους ''8'' του Challenge Cup, με αποκλεισμό της κατόχου του τροπαίου Σπόρτινγκ Λισσαβόνας μετά την ήττα τεσσάρων τερμάτων στην Πορτογαλία, πρωτάθλημα, όπως περιγράφηκε παραπάνω και ένα ερχόμενο κύπελλο να συμπληρώσει το νταμπλ, το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Final 4 στα Χανιά.

       ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!
Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ...........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου