Powered By Blogger

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΠΟΛΥ «ΚΟΥΛΑ» ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

   Διάβασα ένα άρθρο πριν λίγο στο ΜΕΝ 24, του Χρήστου Χατζηιωάννου για τα πιο «κουλά» ναρκωτικά, που έχουν ανακαλυφθεί σε διάφορες χώρες του πλανήτη. Επειδή όμως, δε μου αρέσει να παραθέσω αυτούτιο το άρθρο ή να βάλω απλά ένα link, θα εκφραστώ με δικά μου λόγια. 
   Είναι γνωστό ότι τα ναρκωτικά έχουν ακριβύνει αρκετά και πια δεν τα σηκώνει η τσέπη των χρηστών. Τι γίνεται; Κάποιο άνθρωποι με περίσσεια φαντασία, διαδίδουν διάφορους τρόπους για φθηνό και νόμιμο μαστούρωμα. Έχουμε και λέμε:

  • Στο Κολοράντο, υπάρχει ένα συγκεκριμένο είδος δηλητηριώδους βατράχου, του οποίο το δηλητήριο αποξηραμένο, προκαλεί παραισθήσεις λόγω της Μπουφοτενίνης που περιέχει. Δε θα έχει μείνει βάτραχος για βάτραχος στο Κολοράντο από τα πρεζάκια.
  • Μετά, στη Ζάμπια εισπνέουν τη μυρωδιά ανθρώπινων κοπράνων για να την «ακούσουν». Σίχαμα...
  • Στη Γαλλία, το 2006 είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο δύο τυπάδες, αφού κατανάλωσαν ένα ψάρι, που λέγεται Sarpa Salpa. Λένε ότι το κεφάλι του εν λόγω ψαριού, έχει ψυχοτροπικές επιρροές σε όποιον το φάει. Οι άντρες αυτοί είχαν παραισθήσεις για περισσότερο από 36 ώρες!
  • Στις ΗΠΑ, κάποιοι νέοι πειραματίστηκαν με μοσχοκάρυδο. Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας τριμμένου μοσχοκάρυδου προκαλεί παραισθήσεις, εκτός από εμετούς και ναυτία. 
  • Πάμε σε ένα από τα βρωμερότερα τυριά, το Stilton. Έρευνες στη Βρετανία έδειξαν ότι προκαλεί την εμφάνιση περίεργων ονείρων κατά τη διάρκεια του ύπνου, η κατανάλωσή του. 
  • Ξέραμε ότι το καθαρό οινόπνευμα χρησιμοποιήτο αντί του αλκοόλ παλαιότερα, οπότε έφτασε και σε τόσο μεγάλη αύξηση της τιμής του. Στη Ρωσία όμως, με τη δραματική αύξηση των τιμώς των αλκοολούχων ποτών, οι Ρώσοι άστεγοι -κυρίως- όρμησαν στα aftershave και στις κολώνιες για να κάνουν κεφάλι. Βίβα...
  • Και το απίστευτο λαμβάνει χώρα στη Σιβηρία, με τους εμφανώς χαζεμένους Εσκιμώους να πίνουν τα ούρα όσων κατανάλωσαν κάποια τοπικά μανιτάρια σε ωμή μορφή! Απλά έλεος...
   Μην τα δοκιμάσετε σπίτι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου