Powered By Blogger

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΘΑΝΑΤΟΣ-ON CAMERA ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!

   Ποίκιλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα ντοκυμαντέρ στη Βρετανία, το οποίο θα καταγράψει για πρώτη φόρα το θάνατο ενός ανθρώπου. Στις 12 Μαίου έχει προγραμματιστεί να προβληθεί το εν λόγω ντοκυμαντέρ του BBC, με τίτλο Inside the human body. Θα ασχοληθεί με τη διερεύνηση του ανθρώπινου σώματος, αλλά πολλές αντιδράσεις λαμβάνουν χώρα για το γεγονός που θα καταγράψει η κάμερα, το οποίο είναι εντελώς πρωτόγνωρο και προκλητικό, όπως ισχυρίζονται πολλοί. 
   Ο παρουσιαστής της σειράς, Μάικλ Μόσλει δηλώνει: «Το γνωρίζουμε πως θα ο υπάρξουν αντιδράσεις με την προβολή του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ, αλλά πιστεύουμε πως είναι σημαντικό να μην αποφεύγουμε τη συζήτηση για τον θάνατο και όταν είναι δικαιολογημένο να τον δείχνουμε». 
Οι υπεύθυνοι του ντοκυμαντέρ ερεύνησαν για ανθρώπους που θα προθυμοποιηθούν να δείξουν την αποδοίμηση τους στην κάμερα. Οι πρώτοι που προσεγγίστηκαν ήταν βαριά άρρωστοι και αναπόφευκτα, σύντομα θα άφηναν την τελευταία τους πνοή. Εν τέλει, δέχτηκε τη πρόταση ένας 84χρονος καρκινοπαθής, ο Τζέραλντ, ο οποίος όπως δήλωσε, θέλησε να βοηθήσει τους υπόλοιπους ανθρώπους με αυτή του την κίνηση. 
«Δεν θέλω να πεθάνω, αλλά αποδεδειγμένα αν δεν συμβεί κάποιο θαύμα, δεν θα είμαι εδώ για πολύ ακόμα... Δεν φοβάμαι. Δεν πιστεύω ότι θα είναι σαν να κόβεις μια ταινία με ένα ψαλίδι, αν και μπορεί. Όπως και να 'χει, έχω τυφλή πίστη στο ότι δεν θα εξαφανιστώ τελείως», είχε πει. Ο Τζέραλντ άφησε την τελευταία του πνοη στις αρχές του 2011...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου