Powered By Blogger

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

OSAMA'S DEATH A.E.

   Έπαθα πλάκα όταν πληροφορήθηκα τον τρόπο, που ένας 23χρονος φοιτητής από την Αμερική πλούτισε... Ξέρετε τι έκανε; Πούλησε μπλουζάκια μέσω ίντερνετ με διάφορες στάμπες, για το θάνατο του Μπιν Λάντεν. 


       Ο Maurice Halary, φοιτητής στο New York University, λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του ηγέτη της Αλ Κάιντα, ανέλαβε δράση δημιουργώντας την ιστοσελίδα: www.osamaedeadtees.com. , όπου διέθετε προς πώληση τα μπλουζάκια που βλέπετε. 

Κατάφερε να πουλήσει 25.000 t-shirts, προς δώδεκα δολάρια το ένα και να γίνει πλουσιότερος κατά 300.000 δολάρια, μέσα σε μόλις δύο ώρες! Ευτυχώς, το παιδί ανακάλεσε και δήλωσε μετανοιωμένος για αυτή του την κίνηση. Οπότε αποφάσισε να επιστρέψει τα χρήματα που απέκτησε από τη μακάβρια, αυτή, συλλογή.
   

«Το να γιορτάζεις το θάνατο κάποιου, όποιου και αν είναι, είναι κακό στα μάτια μου. Θα επιστρέψω το σύνολο των χρημάτων. Νιώθω ότι δεν αποτελεί θετικό τρόπο να βγάλει κανείς χρήματα. Δεν θέλω η επιτυχία μου να είναι σε βάρος οποιουδήποτε άλλου", συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι θέλει να βγάλει χρήματα με το σωστό τρόπο.» Αυτές ήταν οι δηλώσεις του φοιτητή.

Αλλά τι να μας πουν τα αμερικανάκια εμάς; Οι ΠΑΟΚτσήδες είχαν βγάλει πολύ νωρίτερα μπλουζάκι αφιερωμένο στον τρομοκράτη. Άντε γεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου